LUNI - VINERI : 06:00 - 23:00 SAMBATA : 09:00 - 18:00 DUMINICA : 10:00 - 17:00
fitness cluj, cycling cluj, zumba cluj, masaj cluj, trx cluj, kangoo jumps cluj, dans cluj, aerobic cluj, sala sport cluj, sala cluj
    HOME :: SERVICII
< Power Plate Preturi Dansul mirilor >
fitness cluj, cycling cluj, zumba cluj, masaj cluj, trx cluj, kangoo jumps cluj, dans cluj, aerobic cluj, sala sport cluj, sala cluj
fitness cluj, cycling cluj, zumba cluj, masaj cluj, trx cluj, kangoo jumps cluj, dans cluj, aerobic cluj, sala sport cluj, sala cluj Gimnastica Prenatala

In perioada lunilor de sarcina multe viitoare mamici pot fi cu energia si tonusul fizic la pamant. Vestea buna e ca un program regulat de exercitii usoare , adecvat acestei perioade si supravegheat de un kinetoterapeut, poate fi inceput si sustinut, chiar daca viitoarea mamica a avut un stil de viata sedentar.

Programul de gimnastica prenatală din centrul nostru îmbină elemente şi exerciţii din :

Pilates, metodă de gimnastică ce se bazează pe concentrarea eficientă asupra execuţiei mişcărilor, acestea fiind realizate lent, controlat şi corelate cu respiraţia astfel încât consumul energetic să fie ponderat;
Şcoala spatelui, metodă introdusă pentru prima oară de suedeza Marianne Zachrisson, care ajută la eliminarea durerilor lombare (de mijloc) prin formarea autocontrolului asupra aliniamentului corpului şi posturii;
Programul Kegel, reprezentat de exerciţii pentru autocontrolul planşeului pelvi-perineal.
Toate acestea se efectuează în sala la saltea şi cu folosirea mingilor de gimnastică, combinaţia dintre ele fiind una relaxantă, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

Exercitiile sunt diferite in functie de cele trei perioade ale sarcinii. In primul trimestru se fac exercitii usoare, mai ales exercitii de relaxare si respiratie.
Se evita exercitiile in forta deoarece exista riscul de avort. Incepand cu trimestrul al doilea sunt indicate exercitiile care intaresc musculatura pelvi-perineala, abdominala si fesele.

Beneficiile gimnasticii in timpul sarcinii sunt nenumarate, insa cele mai importante ar fi:

Cresterea energiei, deoarece exercitiile fizice stimuleaza si intaresc sistemul cardiovascular, astfel incat activitatile zilnice sunt mult mai usoare si viitoarea mamica nu oboseste atat de repede.
Un somn mai odihnitor, chiar daca in timpul sarcinii gasirea unei pozitii confortabile in timpul somnului este mai dificila.
Reducerea disconfortului din timpul sarcinii, datorita faptului ca exercitiul fizic intinde si intareste musculatura, ajutand astfel intregul corp sa faca fata mai bine si mai usor durerilor ce pot aparea in aceasta perioada.
Pregatirea pentru nastere, incat se stie ca un corp puternic si un tonus fizic general ajuta la o nastere mai usoara, aceasta necesitand putere, rezistenta si concentrare.
Reducerea stresului si mentinerea starii de bine, in urma cresterii nivelului de serotonina ( o substanta chimica din corp cu rol important in procesul somnului, in procese mintale si afective, in termoreglare) datorat exercitiului fizic.
Imbunatatirea imaginii de sine printr-un stil de viata activ care totodata creste sansele unei luari in greutate in limitele normale si sanatoase.
Refacerea si remodelarea corpului intr-un timp mai scurt dupa nastere, intreg corpul ramanand puternic si tonifiat pe tot parcursul sarcinii.

Participarea la un program de gimnastica pentru gravide se face cu acordul medicului ginecolog care urmareste sarcina.
Gimnastica in timpul sarcinii este contraindicata gravidelor cu placenta praevia, sangerari, anemii, preeclampsie sau alte probleme de sanatate. In aceste cazuri se pot face totusi exercitii pentru intarirea tonusului musculaturii spatelui si a bratelor, precum si gimnastica respiratorie.

Şedinţa de gimnastică pentru gravide reprezintă 50 de minute în care viitoarea mamă se bucură de o stare generală de bine şi de educaţie, în ceea ce priveşte atitudinea corporală corectă, respiraţia eficientă şi sănătoasă, mobilitatea articulară şi tonifierea întregului corp.

fitness cluj, cycling cluj, zumba cluj, masaj cluj, trx cluj, kangoo jumps cluj, dans cluj, aerobic cluj, sala sport cluj, sala cluj Alte servicii
TRX Functional
TRX Functional
TRX vs Bosu
TRX vs Bosu
TRX Ball
TRX Ball
Step Explode
Step Explode
Pilates Burn&Firm
Pilates Burn&Firm
Bosu Fit
Bosu Fit
BiG Kids Party
BiG Kids Party
PILOXING®
PILOXING®
Spartan Workout
Spartan Workout
Body Tone
Body Tone
Zumba®Step
Zumba®Step
TRX RIP
TRX RIP
Pilates Fit
Pilates Fit
Circuit
Circuit
Zumba® Toning
Zumba® Toning
Fitness & Bodybuilding
Fitness & Bodybuilding
Instructor Personal
Instructor Personal
Zumba®Fitness
Zumba®Fitness
Cycling
Cycling
Kangoo Jumps
Kangoo Jumps
Aerobic
Aerobic
Pilates
Pilates
Step
Step
Tae Bo
Tae Bo
Butt & Abs
Butt & Abs
Power Plate
Power Plate
Gimnastica Prenatala
Gimnastica Prenatala
Dansul mirilor
Dansul mirilor
Solar
Solar
Sauna Infrarosu
Sauna Infrarosu
Copii
Copii
TRX
TRX
Box
Box
     
Copyright © 2015 BIG Fitness. Toate drepturile rezervate. Home | Orar | Galerie | Servicii | Frumusete | Abonamente | Instructori | Contact
Cardurile acceptate la plata sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro)
Web marketing by Webassist